پایگاه علمی دانشجویان معماری
ارِائه و دریافت کلیه پروژه های دانشجویی ، پایان نامه ، مقاله ، کتاب ، نرم افزار ، اخبار و... 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان پروژه های معماری و آدرس architecture.uast.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






۱) معماری تن تاریخ است . روح سرگردان همه رخدادهای تاریخی معطوف و وابسته به این تن است . تا این تن زنده بماند و زندگی کند خبرها و خاطره هایی را نیز که حافظه تاریخی یک ملت را می سازند هم زنده خواهند ماند . در واقع محافظت از تن تاریخ جلوگیری از محو حافظه تاریخی و تهی کردن شهر از فضاهایی ست که فرصت دخول به خاطره ها و یاد آوری خبرهایی را فراهم می کنند که یا عامداً مغفول مانده اند و یا غافلاً از یاد رفته اند . تیمار داری تن تاریخ نه کنشی ارتجاعی که حرکتی پیشرو در جهت دیده شدن انبوه تصویرهایی ست که لحظه های حقیقت را حمل می کنند . حقایق انسانی به واسطه رخدادهای تاریخی جذب زمان و مکان می شوند و معماری چیزی جز سامانی معنادار از ذره های زمان و مکان نیست . سامانی مشهود و تجربی که حضورش را جز با تخریب نمی توان انکار کرد . شکست های تاریخی همواره با شکستن سقف های و دیوارها و فرو ریختن نشانه های معماری همراه بوده است . تخریب، کار فاتحان شهرها و اشغالگران کشورهاست . اما در شکلی موجه تر کار سازندگان و آبادگرانی هم هست که فارغ از ضخامت تاریخی مکان و محتوای فرهنگی آن ساختن را تنها بر سطحی صاف و فارغ از آثار گذشته می خواهند آثاری که ممکن است چیزی را به یاد آورند و یا یادی را زنده کنند . از یاد نبریم که موثر ترین و ماندگارترین راه تحریف خبرها و خاطره ها تخریب کالبدی آنهاست .

 

 


ادامه مطلب
[ شنبه 3 دی 1390برچسب:تاریخ , زمان , معماری , انسان , طبیعت , معماری, ] [ 16:7 ] [ حسن خلفایی , مهدی حسینی ]

روانشناسي گشتالت كه پايه گذار آن مكس ورتايمر بود، در مخالفت با عنصر گرايي وذره نگري وونت در آلمان بوجود آمد. اگر ورتايمر به عنوان باني اين حركت شناخته شده اما كانسپت گشتالت براي اولين بار در فلسفه و روانشناسي معاصر توسط christisn von Ehrenfels  معرفي شد. اساس موضع گيري گشتالتي و ريشه هاي اين تئوري يعني تمركز به وحدت ادراك را مي توان در كار فيلسوف آلماني امانوئل كانت نيز ديد. طبق گفته كانت ادراك، آنگونه كه تجربه گرايان استدلال مي كنند، يك برداشت و تركيب غير فعال حسي نيست، بلكه سازمان دادن فعال اين عناصر در يك تجربه بهم پيوسته است. بنابر اين مواد خام ادراك به وسيله ذهن شكل و سازمان مي يابد.

 تئوريسين هاي قرن بيستم اشياء را همانطوري كه در يك محيط مطابق با همه عناصرشان ادراك مي شدند، به عنوان يك ساخت كلي مي ديدند.از نظر آنان ادراك بيش از چيزي است كه چشم ها مي بينند ادراك ما فراتر از عناصر حسي و داده هاي فيزيكي اوليه كه دستگاه هاي حسي دنبال مي كنند مي باشد.

 

 دانلود فایل در قسمت ادامه مطالب

 


ادامه مطلب
[ جمعه 2 دی 1390برچسب:پروژه, روانشناسی, گشتالت , انسان , طبیعت , معماری ,, ] [ 20:33 ] [ حسن خلفایی , مهدی حسینی ]

در این پست یک پروژه پاورپینت از درس انسان ، طبیعت ، معماری  تحت عنوان زنبور عسل رو واستون گذاشتم

لطفا برای دانلود فایل به قسمت ادامه مطالب بروید


ادامه مطلب
[ جمعه 2 دی 1390برچسب:پروژه, دروازه , انسان , طبیعت , معماری ,, ] [ 12:33 ] [ حسن خلفایی , مهدی حسینی ]

در اینجا پاور پینتی تحت عنوان دروازه که مریوط به درس انسان ،طبیعت ، معماری میشه رو واستون گذاشتم

برای دانلود فایل به ادامه مطالب بروید

 


ادامه مطلب
[ جمعه 2 دی 1390برچسب:, ] [ 1:15 ] [ حسن خلفایی , مهدی حسینی ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

با عرض سلام از اینکه پایگاه علمی دانشجویان معماری را انتخاب نموده اید متشکریم . هدف ما ایجاد محیطی مناسب با محتوای علمی بالاست تا بتوانیم نیازهای علمی بازدید کنندگان خود را بر طرف نماییم. امیدواریم با عضویت شما عزیزان و به اشتراک گذاری دانش و اطلاعات خود ما را در رسیدن به این هدف یاری کنید. با تشکر
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 38
تعداد نظرات : 101
تعداد آنلاین : 1